Freaks & Geeks

Efter att ha sett foton på någon blogg (tror det var Anna som inte längre bloggar för 6:an) från en serie med min älskade Jason Segel sa jag till mig själv, vad är detta för serie? Den har otroligt högt betyg på IMDB men måste faktiskt säga att så bra är den inte... Men garanterat bra. Älskar verkligen när flera kändisar jobbar tillsammans och det här är ju ännu bättre eftersom det var innan alla blev kända. Lyssna på det här; Jason Segel <3, James Franco, Hon som spelar Lindsay (med i bla Scooby Doo), Hennes lillebror (med i Bones), Seth Rogen, Hon som spelar Kim (cougar town) + några andra. Verkligen roligt att se alla innan de blev kända. Och gud vad snygg Jason var då, alltså vet inte vad det är men mums. 

Freaks and Geeks Reunion Seth Rogen, James Franco, and Jason Segel
 
Om serien då. Jaaa, gillade Nick och Lindsay mest tror jag. De tio första minuterna shippade jag Lindsay med Daniel men sedan blev det såklart Lindsay och Nick + Daniel och Kim. Tycker det nästan var för mycket stereotyper men annars fanns det inget speciellt att klaga på. En charmig tonårsserie på endast 18 avsnitt så ifall ni funderar på att kolla gör det. 
 
PS. Älskar verkligen introt. Ett av tv-världens bästa. 

Solsidan

Igår visades sista avsnittet av solsidan säsong 3. Förra veckan såg jag alla avsnitt som kommit ut eftersom jag bara har sett något avsnitt här och där. Den är väldigt rolig men det finns ju vissa saker jag stör mig på...Tror det blir ännu tydligare när man tittar på alla avsnitt på raken. 
  • Alla har så tydliga inriktningar. Fredde ska alltid komma med sina jävla teorier som aldrig stämmer. Mickan är en ytlig brat. Alex ska vara en mes. Anna feminist. Ove och Anette är ju bara sjuka. 
  • Gillade Anna mer i första och lite av andra säsongen för nu framstår hon mest som en bitterfitta. Och Alex och Fredde ska bara hönsas runt av Mickan och Anna? Sjukt irriterande. 
  • Serien har blivit sämre och sämre. Den är fortfarande bra men håller inte samma klass som säsong 1 eller 2. 
  • Det jag stör mig mest på är att allt nästan bara handlar om att konsumera och vem som är rikast. Så jäkla ytligt. Mickan vill inget hellre än att bli accepterad av människorna där ute. Vem vill vara kompis med de ens, orka bry sig om vad de tycker? Betala 35.000 för ett barnkalas, ungarna ska ha aktiviteter varje dag i veckan. Det är därför jag gillar Anna, för hon står utanför allt det där, synd bara att hon som sagt blivit lite av en bitterfitta. Folk säger att de driver men faktum är att väldigt många i Sverige håller på som Fredde och Mickan. 
31013_10152281540365204_1089121157_n_large

 
 

Vecka 49.

Jag ser så många avsnitt i veckan så jag orkar inte skriva vad jag tycker om varje avsnitt men ifall det är någonting speciellt jag stör mig på (eller gillar) skriver jag det. Har egentligen börjart tröttna på att se serier men gör det av nästan tvång, precis som jag gjorde när jag läste bloggar förut. I början var det oerhört roligt sen blev det nästan tvång att gå in på bloglovin och läsa alla nya inlägg även fast det inte var så roligt. Men längtar till januari då Sherlock, Girls, Suits och Pretty little liars kommer tillbaka! 

Så, vad har hänt i tv världen?
 
TVD
Åh gud vad snygga alla var i senaste avsnittet, seriöst, Damon i kostymen mums. Och så har vi ju Delena scenen. Ganska het ändå. Tydligen visste en del (?) att Delena skulle ske i det här avsnittet, hade ingen aning men tyckte att det var väldigt mycket Delena i hela avsnittet och sedan slutscenen då. Tycker att den nya personligheten Elena har passar hon mer med Damon. Och jag shippar Caroline med både Klaus och Stefan...den där bitchen Tyler är kompis med kan ju döööö.
 
 
GG
Är verkligen en sjuk serie. Gillar absolut ingen av personerna i den serien. Sjukt hur Nate vill vara med Sage, det är ju bara typ 3-4års skillnad men hennes omogenhet är störande. Och Bart och Lily? Ugh. HAHA och Ivy då? Alla verkar hata henne men jag tycker hon är ganska skön. och hennes förhållande med William? LOL. Dan har jag alltid gillat förut efter den senaste säsongen där han trånade efter Blair för mycket och nu när han är ett svin. Fast i senaste avsnittet var han helt ok. 
 
90210
Haha, Denise Richards? Carmen Electra? så lol. Så Vanessa lever, trevligt. En aning overkligt kanske men visst skulle hon kunna överleva ett fall på över 10m och landa på stenar, gör jag varje dag. Dixon och Adrianna äntligen över. Silver är bäst. 
 
HIMYM
Haha har varit ganska usla avsnitt den senaste tiden, fast avsnittet med Brad var väldigt roligt, hans egna video från sjön. Haha. Och Robin och Barney bli bara tillsammans. 
 
How I Met Your Mother 8x08 "Twelve Horny Women" recap Brad shirtless Joe Manganiello GIFs
 
Revenge
Åh älskade Revenge. Är så glad över att Emily verkar uppriktigt lycklig med Adian. Nästa avsnitt kommer först 6 januari. 
 
Glee
ÅH haha dom var ganska dåliga vid sectionals alltså, tycker nog att Warblers förtjänar att vinna. Och de var bra! Sexy Sebastian was back, mums. Förstår inte varför Marley kände så stor press på sig när hon aldrig sjöng solo? Hon hade lika mycket/lite ansvar som alla andra, trodde hon skulle köra någon solo sång a la Rachel style, men nej.