Pretty little liars - Who is A?

HEJ mina kära vänner! Jag är så excited about this PLL finale så jag tror jag kommer explodera. Vem är A? Jag vill berätta mina teorier såhär innan, så ifall jag skulle ha rätt tror ingen att jag kom på det efter finalen. Så vad har vi. 

De fyra tjejerna - Hmm...garanterat inte Emily eller Hanna. Spencer eller Aria kan var en möjlighet.
Ezra - WOho , kanske! 
Wren - JAaaaa. KAnske! 
Mona - Nej eftersom hon är i böckerna och det skulle inte vara samma som i böckerna. Det skulle äver vara för uppenbart. 
Maya - I do not think so. Och jag skulle vara så besviken ifall det visar sig att det är hon. 
Jenna - Nej. Alltså någonting är det ju med henne, men att hon skulle vara A skulle vara waaay to obvious. 
Jason - Nej. Tror hans stora hemlighet var att han och Spencer är halvsyskon. 
Föräldrarna - Hmm...Alltså tror inte. INTE Hannas mamma eller pappa. Pappan har vi knappt sett. Moma Marin dejtade Wilden så Hanna skulle slippa problem, så nej. Emilys föräldrar, nej bara. Arias mamma nej, pappan nej, även fast jag tror att han kan ha någonting med Alis mördare att göra. Hastings familjen, tror inte pappan det skulle vara för obvious, men ev. mamman, även fast det skulle vara lite tråkigt.
Melissa - NEJ! Det skulle vara alldeles för obvious. Visst är hon lite konstig och mystisk men tanken på att hon skulle var A är skrattretande. Ev. skulle hon kunna ha någonting att göra med mordet på Ali. 
Wilden - Well, här är jag inte riktigt säker...Misstänkte honom ett tag, men tror bara han är en väldigt väldigt konstig polis. Men utesluter inte honom helt. 
Noel - Han e creepy, visst. Men A? Inte en chans...Skulle även vara för obvious. 
Lucas - Nej, de försökte få oss att tro att det var Lucas, men sedan var det det där med Calebs pengar osv. Lucas verkar för mesig för att kunna göra allt det här. 
Caleb - Marlene King har sagt att A var i första avsnittet säsong 1, och vi vet att Caleb kom in i showen senare.
Garrett - Samma sak med Garrett.

Så min teori är att ifall inte A är någon av tjejerna, måste A ha en hjälpreda. T.ex. Ezra kan vara A, han skulle kunna placera ut lappar och sånt i skåpen och på äpplet osv. Men, någon tonåring måste hjälpa till. hur skulle Ezra kunna vara på Hannas överraskningsparty med lasangeboxarna??? Ifall A har arbetat ensam måste A vara en tonåring på skolan som är en återkommande karaktär. Jag har flurat lite, och t.ex. så är Spencer mamma "hjärnan" medan Mona gör allt arbete i skolan, "hjälparen". Jag vet inte riktigt men jag är så peppad inför ikväll! 

UPDATE: Tittade på Goodmorning America för ett tag sedan och Troian, Lucy och Shay var där och gav lite ledtrådar. 

1. “A” admires one of the PLLs more than the others. - Lucas/Mona ser upp till Hanna. Ezra ser upp till Aria. Wren ser upp till Spencer.

2. “A” loathes one of the PLLs more than the others. Den här är svår...Har ingen aning...

3. “A” has a motive to justify “A’s” evil deeds. ....Mona/Lucas skulle ha sina skäl. Men gud var arg jag skulle bli ifall det är någon av dom.

4. “A” wants a playmate. ...Ingen aning...


Vi vet att Black Swan referenser och Psycho referenser kommer visas. En del tror att Ezra & Aria är ett psycho couple och dom båda är A tillsammans. Eller att Ezra är A. En del tror att Ali är alive. Att hon och Jenna är tvillingar. Eller att Ali & Vivian är tvillingar Ja, jag tror att A är minst två personer i alla fall.

Och sedan tror jag att Byron mördade Ali (Ifall hon nu inte lever). För hon utpressade Byron eftersom hon visste att han hade en affär med hans student. Ja det är i alla fall vad jag hoppas på, fatta vad kul det skulle vara. 

Annars då. Vad vet vi om kvällen avsnitt? 

- A ska avslöjas
-Vi ska få veta varför A har gjort alla dom här sakerna
-Vem som mördade Alison
-En älskad karaktär kommer dö
-Troligtvis kommer Spencer leka hide & seek med A
-Hanna kommer köra bil som en dåre
-Maskeradbalen
Och, ett helt nytt mysterium kommer börja, vilket självklart kommer fortsätta i säsong 3.

Åh gud jag är så peppad! Hoppas det blir awesome! Är så himla nervös över att det kommer visa sig att Lucas är A haha eller Melissa... Alltså hur tänkte Marlene king då?

UPDATE2: Kollade på en youtube video nyss och hon föreslog Maya och Jason. Varför inte??


Haha halvt besatt

The kite runner / Flyga drake

För några dagar sen såg jag The kite runner / Flygadrake. Vi har läst novellen på engelskan i skolan, en fantastisk bok btw, och efter jag läste ut den blev jag sugen att se filmen. 

Filmen handlar om Amir som bor i San Fransisco med sin fru. En dag får han ett telefonsamtal från hans pappas gamla vän som säger till Amir att han måste komma till Pakistan. Okej världens sämsta förklaring.

Huvudpersonen Amir har just blivit en publicerad författare efter att många år tidigare ha flytt till USA med sin far undan den sovjetiska invasionen av deras gamla hemland. I San Francisco får han ett telefonsamtal från Afghanistan, en desperat vädjan om att försöka rädda sonen till hans bäste vän Hassan i pojkårens Kabul ur de styrande talibanernas klor.
Helt okej film. Faktiskt en ganska bra adaption av boken. Inte alls lika känslofylld som boken, såklart, men godkänd. Jag rekomenderar den! Tror att filmen skulle ha blivit bättre om dom hade haft en berättaröst som boken har. Det var så himla mycket som utelämnades. Snabbspolade igenom filmen faktiskt, men det gör jag alltid. Se den!

7 av 10 

The Vampire Diaries - 3x16

Imorse såg jag senaste avsnittet av TVD "1912", som var väldigt bra! Saknade det, alltså alla serier har så konstiga uppehåll. Ibland en vecka ibland en månad, ibland ett halvår...så konstigt...

I alla fall var det ett bra avsnitt! Åh så synd att Elena kom precis när Damon fått Stefan att dricka ur den där tjejen. Nu för tiden vet jag inte vem jag vill se Elena med. Vill bara att alla ska vara lyckliga...Men det går ju inte...


Lite besviken att det är Alaric som är mördaren. Dels för att han är den enda Elena har kvar som "förälder" och dels för jag hoppades att det var Meredith...Annars var det roligt att se flashbacksen från 1912, lika heta då! 


Suburgatory, Grey's, Community och OTH

Ingen av de här serierna har en egen kategori på bloggen, för jag generellt sett inte har så mycket att skriva om dom, ni hittar dom under "Övriga serier"

Suburgatory 1x17

Suburgatory, lite konstigt, lite roligt, lite överdrivet, lite deprimerande, precis som vanligt. Like it. Tessa började jobba för Dallas, haha. Var hon ens inne i affären någonting mer efter hon var där och sökte jobb? Haha. Så kul att alla Dallas gamla collegekompisar var mörkhyade. Vet inte riktigt vad producenterna menade med det dock.

Grey's Anatomy 8x17
Egentligen har jag slutat titta på Grey's men igår kom jag av någon anledning in på youtubeklipp med ett utav mina favoritpar någonsin. Lexie och Mark. Vilket fick mig att börja titta igen. Åh vad jag saknar Slexie. Dom måste bli tillsammans igen! Annars då...Derek blev arg. Stackars LExie...Saknar April, kommer inte ens ihåg om hon var med i avsnittet? Tror inte det...

Community 3x11
Har aldirg laddat ner Community utan brukar bara titta när det går på 6:an. Men idag låg det på topplistan på TPB och det blev så. Den är charmig och halvrolig. HAHA.

OTH 9x10
Woho troligtvis är Nathan ute och det kommer bli en återförening nästa avsnitt. Woho! Naley är ett utav mina favorit tv-serie par. Brooke fick kämpa. Såg jobbigt ut. Skönt att the biatch kom till räddning.

90210 - 4x18

I eftermiddags såg jag senaste avsnittet av 90210, "Blood is thicker than mud". Ibland kan jag inte fatta att jag faktiskt tittar på den dåliga serien. Men den får en att tänka på annat ett tag och den är ju faktiskt helt ok!

90210 Season 4 | 90210 Season 4 Episode 18 | 90210

Så vad hände? Adrianna är den där Vanessa på spåren. Åh hatar när folk inte tror på den som talar sanning, som i GoT. Btw så verkar ju Vanessa vara en riktig psykopat, vem bankar sitt eget huvud in i en spegel???
Naomi och Jen bråkar över samma kille. Samtidigt som det är lite roligt kan jag inte inte hata det eftersom det är så överdrivet. I slutet blir dom riktiga systrar (tror jag eftersom jag snabbspolade där) men sedan visar det sig att Jen drog dit där han kille befinner sig.
Annie va inte med så mycket. Ivy är samma gamla coola Ivy. Det bästa med avsnittet tror jag är Liam och Silvers nya vänskap. Sedan den där kramen i slutet var ju bara såååååååå dålig, haha så dåligt. Jag funderar även om folk inte pratar med varandra om saker i hen serien? Typ Dixon borde ju ha sagt till Adrianna om erbjudandet han fick, men då säger ju hon såklart att det enda positiva i hennes liv just nu är Dixon och deras musik, cliché någon? Inser nu när jag skriver det här hur dålig den här showen är alltså. 


Game of Thrones - 1x4

Såg GoT "Cripples, Bastards and Broken things"  på ettan några timmar sedan. Jag gillar verkligen den serien alltså! Vi har familjeonsdag mellan 22:00-23:00 då vi kollar på GoT tillsammans, det är mysigt. Ja i alla fall. 


Lord Stark är ute på jakt efter sanningen om Jon Arryn(?). OMFG Lady Stark anklagade Tyrion för mordförsöket på Bran...NEJ skrek jag! Det är ju äcklet drottningen + den slämmiga dansken. Fuck hon har fått allt fel...Åh...Tyrion ♥

Och Daenerys borsa då, han är ju helt sjuk i huvudet. Tänk ifall han någonsin skulle få makten, skulle ju aldrig fungera?!?! Han är ju maktgalen och vägrar lyda andras order, att han är en bitch mot sin egen syster alltså, åh han kan dö. Jon Snow ♥ Jag tror jag är helt kär. Han är så snäll mot alla, även fast han blivit felbehandlad. 

Mina favoriter är lätt Tyrion♥, Jon Snow♥♥ och Arya♥

 


Pretty little liars - 2x24

Såg senaste avsnittet av pretty little liars inatt live "If these dolls could talk". ETT ORD: AMAZING

Läs inte vidare om du inte har sett avsnittet

LUCY HALE, ASHLEY BENSON, TROIAN BELLISARIO, SHAY MITCHELL

Herregud, Jenna kan se?!?! Okej visst misstänkte jag det men jag undrar ifall hon har kunnat se hela tiden, eller ifall operationen funkade och bara ljög för Toby och the liars. Och Melissa och Garrett?!?! Det kan vara Garretts barn Melissa bär, men jag är lite osäker. Och sedan slutet då? Troligtvis gav A den där pojken en klubba för att han sa till tjejerna att Alison var där och en tjej och en kille jagade henne. 

EZRIA DÅ! Äntligen. Fast egentligen brydde jag mig inte...Hoppas inte det var det "stora som alla Ezria fans skulle älska" enligt Marlene King. Hoppas på mer och i ett bättre läge, det kändes bara inklämt mellan all drama...
Och Mona och Caleb då. Holy mackaroni vad Caleb hatar henne. Why? 

Fy vad rädd jag var i slutet av avsnittet inne i the doll shop och sedan när Jenna smashade flugan. 

Ett av de bästa avsnittena någonsin tror jag. Nästa vecka smäller det! A will be revealed! 

Nu har jag fixat till designen och är halvnöjd. Ska fixa och trixa lite till, ev en ny header, den här suger ju egentligen men jag älskar Ian Harding ♥ Dessutom en ny kategori ska läggas till, Game of Thrones. Följer i SVT takt. Så bra! Juste har även en till ny kategori, "Bilder från tumblr" där bilder jag hittar på tumblr som handlar om en tv-serie eller film som inte har en egen kategori ska hamna. Det var allt för denna gång. Vi hörs snart igen!