Pretty Little liars halloween special 3x13

Så det här avsnittet var ju faktiskt väldigt bra tycker jag. Nu blev det som jag alltid kände förut, *KAN INTE VÄNTA TILLS DET ÄR TILLBAKA!* så får ju säga att de lyckades. Tråkigt nog fick man fler nya frågor än svar, vill bara veta allt! Kan inte skaparna berätta för mig hur allting ligger till så jag kan andas ut och kolla i lugn och ro...?!?!
 1. Emily's dräkt var ju inte så snygg, hehe..Snyggast var garanterat Spencer och Aria & Hanna delad andra plats. Och oh my gawd Jason is on fire...And Toby was smokin hot, even though he may be on the A team. 
 2. Vad var meningen med att följa Hannas mammas berättelse? Den där lilla flickan får absolut inte vara ett spöke för då tappar jag hoppet för den här serien, en av de få ungdomsserier som inte har övernaturliga inslag nu för tiden. Folk tror att det är samma tjej som var med i förra halloween avsnittet, och allt med tvillingteorin, hmm...jag vet inte...
 3. Jag tycker att masken som drogade Aria var den absolut läskigaste och får kalla kårar bara jag tänker på den, vet ej varför tycker bara den är obehaglig. Och vem tror ni att det var? Jag har ingen aning, ev. Ezra för hans misstänksamma uppdykande i slutet var ju inte så oskyldigt...Kanske Lucas. Stor och  stark var personen i alla fall. Var den personen A?
 4. Så Byron och Ali hade en kontakt, undra ifall det var ett förhållande eller ifall hon bara utpressade honom för affären med hans student? Vet inte vad jag tror...
 5. Personen som lekte Caleb var väll Mona?! När masken rök av så var det en mask av Ali under och sen under Monas säng låg Ali's mask så det borde väll vara hon? 
 6. Aria kidnappad, OMG KOMMER HON ÖVERLEVA PLEASE STAWHP IT IÄM DYING. nej men vi alla visste nog att Aria inte skulle dö. DET var *dumdumdum* Garrett , wowowowow chock? Nej inte riktigt va. 
 7. Undra vilka det var som knuffade på lådan som Aria låg i. En kille och en tjej. Tyckte tjejen lät som Jenna. Ev. Mona. Vilka andra alternativ? Killar kan det vara vem som helst. 
 8. Vem ligger i likpåsen? Troligtvis Alison. Vem var det som försökte gräva sig upp ur jorden? Ingen som helst aning. Det var väll en flashback från när Alison dog...?
2 sidenotes. 
 • Jag tittade på livestreamningen och det är nästan alltid chattforum på de där sidorna, väldigt roligt faktiskt och igår började jag verkligen asgarva. När man ser Garrett i boxen med Aria första gången och alla bah waho ojojoj var det någon som kommenterade "Garrett you look a little pale" ...HAHA min humor alltså, tumblr humor <332244
 • Även fast avsnittet var väldigt spännande så tycker jag att det är så många saker som inte stämmer lixsom som aldrig skulle vara så i verkligheten och gör att jag istället sitter och tänker på det. Hanna skulle ha kunnat dra av Alison masken för att se vem som var där under och ifall hon inte hann för hon var så chockad springa efter, ropa på Caleb att hjälpa henne. Personen som försökte döda Spencer skulle ju lätt ha lyckats, lika med lådan, Aria skulle rykt. Och hela den här grejen, i verkligheten skulle den här sagan tagit slut redan när de började få smsen i första säsongen. Att Mona skulle lyckas lämna mentalsjukhuset lite när hon vill utan att någon skulle upptäcka det? Come on. Spencer som är typ den nyfiknaste i världen skulle ha dragit av masken av creepy guy så hon skulle dö i frid vetandes vem det var. 
Mina småtankar. Vad tyckte ni? 
 
 
 
 

EpisodeCalendar

Älskar denna hemsida och ifall ni inte använder den ännu kommer era liv bli lättare. 
 
 
Håll koll på era serier:
 • Vilken dag det är de går
 • Ifall det är uppehåll, som Glee just nu
 • Markera vilka asvnitt ni sett så ni vet vad ni har att ta igen
 • Le åt att du är beroende av tv-serier
KLICKA HÄÄÄÄÄRRR !!!! 

Nashville . Arrow . Ben and kate

Har börjat titta på 3 nya serier. 
 
Nashville - En serie som än så länge är rätt intressant. Gillar the southern accent haha. Handlingen är väll helt okej, har rätt svårt för Haydens karaktär, hon är så ugh. Men serien har fått mig att gillar country musik som jag aldrig gillat (förutom lite Taylor Swift som inte helt klassas som country...)
 
Nashville (TV show)
 
 
Arrow - En del av handligen är bara för lik Batman och jag blev irriterad ett tag men har nu släppt det. Rikemans son beslutar sig för att ta lagen i egna händer. Ungkarl på dagen och hjälte på natten. Gammal kompis/ex som arbetar inom rättssystemet och vill rädda hela världen. Men den är ganska spännande och lite kul att se Marissas syrra från O.C i ny serie där hon inte är lika irriterande...
  
 
 
Ben and Kate - Min favorit av de nya serierna. Lättsam komedi utan burkskratt och älskar hon syrran haha. Och ungen är ju bara för söt. Har förresten kommit på en sak. Världen behöver en ny komediserie med burkskratt som kan bli riktigt stor. Visst gillar jag Vänner, HIMYM, 2 and a half men och Big bang theory men alla har över 5 säsonger och det börjar bli lite jobbigt med repriser på avsnitt man redan sett 3 gånger. Eller ni kanske vet någon serie? Har jag glömt någon? 
 
Ben and Kate (TV show)

OH NO.

För lite tid, för mycket serier på listan och för mycket övrigt att göra har lett till att jag får säga hejdå till vissa serier för tillfället och se igen avsnitt på lov eller när jag har extra mycket tid över. 
 
ByeBye for now
 
Modern Family - Yeah, har börjat tröttna på dig..
Suburgatory - Verkar sämre än förra säsongen..
Grey's Anatomy -  Jepp...Slutade kolla för någon säsong sedan, men kollade lite på förra säsongen men nu när Lexie dog så bah nej tack eftersom hon är en utav mina alltimefavroit karaktär.
Downton Abbey -
Tyvärr den enda brittiska tv-serien, men har inte tid för er just nu, dessutom passar det mer sig att se i lugn och ro med en kopp te. Ni förtjänar mer än vad jag klarar av. 
Once Upon A Time -
Tyvärr. Men har ju inte ens sett alla avsnitt av första säsongen så... 
666 Park Avenue - Har faktiskt börjat kolla på den som en standardserie men tyvärr, när man måste skärna ner så aa...
Hart of Dixie - Är ej säker på att jag placerade Hart of Dixie i rätt kategori, längtar inte efter avsnitten så mycket men tycker ändå den är helt ok. 
 
Serier jag får se dagen efter
 
Revenge - Såklart!! 
90210 - En inte så bra serie men beroendeframkallande, kan ej säga nej.
Gossip Girl - Sista säsongen och efter 2 avsnitt tycker jag den verkar bra. 
Castle - Duuuh.
How I Met Your Mother - Älskar ju HIMYM men har inte sett fram emot något avsnitt den här säsongen...egentligen hamnade den i fel kategori...men kan ej säga nej...
New Girl - Hehuu hur skulle jag klara mig utan de crazy människorna, även fast avsnittena har varit sådär. 
The Mindy Project - Tycker den verkar bra och gillar nyheter. 
The Vampire Diaries - Andra avsnittet var bättre än första och nu börjar den bli intressant igen! 
Glee - Jaa. Bara för att det är Glee..Sångfredag..
Parks And Recreations - En humorserie som avslut av veckan är bra.
 
I just cant't handle the pressure...

The Mindy Project

The Mindy Project

Har börjat kolla på "The Mindy project" och tycker faktiskt om den väldigt mycket. En anledning är för det är en komediserie men med handling och så slipper man dom där j*vla inspelade skratten som så ofta förekommer i komediserier. Gillar Mindy hon är rolig och lite konstig, typ som Jess från New Girl fast inte riktigt lika konstig. Gillar serier med knäppa tjejer i huvudrollen <33 Haha ifall ni har sett senaste avsnittet så hörde man en av hennes kvinnliga kolleger prata med henne och hon har typ värsta New York/Bronx accenten och det låter så roligt för hon var tidigare med i GG som en av Blairs constance vänner sådär fin upper east side så jag började asgarva. Inte en serier som ger massor av skratt direkt men jag njuter av den än så länge. 
 
 
TVD säsongspremiär

Såg nyss säsongspremiären av vampire diaries och ärligt talat börjar jag tröttna lite på serien. Hade sett fram emot säsongspremiären extremt mycker men tycker inte att det verkar ta en sån spännande riktining. Först och främst;
 1. Jag har väll aldrig varit Matt älskar direkt men varför är de arga på Matt? Damon var ju bara patetisk i avsnittet. Seriöst, Matt önskar att han var död så Elena inte behövde bli vampyr?!? När Caroline blev vampyr vara det bara så det blev, alla accepterade det och att han ska klandrar sig själv resten av livet för att Elena blev vampyr?*crycry* Alltså det var ju Rebekahs fel...ALLA sluta var så elaka mot Matt.
 2. Jag gillar Stefan, jag gillar inte Damon oavsett hur het han är så förstör hans personlighet för mig. Alla Delena fans buhu. Seriöst så önskar jag att Elena tog sig i kragen och det kom en ny pojke till stan som hon kunde bli intresserad av och Stefan & Damon kan hitta några andra. Elena beter sig som Bella i Twilight, hjälplös och handikappad. Grow up gurl, hoppas hon gör det nu när hon officielt är vampyr. 
 3. KLAUS IS BACK WOHO! Alltså den riktiga Klaus/Joseph. Gillar inte riktigt att han var så elak mot Rebekah. speciellt inte när hon var så ledsen i säsongsavslutningen. Haha älskade när Caroline insåg att det var Klaus i Tylers kropp. 
 4. Måste ju säga att minet hon fick med Damon när han gav henne halsbandet var ju så fint och det tyckte jag även när jag såg det avsnittet. 
 5. Och att någon skulle tro att Elena inte skulle hinna få blod i tid, herregud hon är huvudpersonen. Ja visst vi dödar henne i första avsnittet. 
Mina småtankar om säsongspremiären. Inte så impad men kommer självklart fortsätta titta. 
 
  
 
Av Stelena och Delena är jag TEAM STELENA.

Favoritserierna

 

Okej så egentligen skulle man bara välja 5 tv-serier men tv tokig som jag är blev det 15... Be mig inte att välja mellan saker såhär, velig som jag är...(lista hittad på tumblr)

 

Choose your top 15 TV shows:

 1. Downton Abbey
 2. Glee
 3. New Girl
 4. Castle
 5. F.R.I.E.N.D.S
 6. One Tree Hill
 7. Pretty Little Liars
 8. Parks and Recreation
 9. Revenge
 10. Suits
 11. The O.C
 12. Modern Family
 13. The Vampire Diaries
 14. Gossip Girl
 15. How I Met Your Mother

         

The first character you (liked) fell in love with:

 1. Sybil tror jag. 
 2. Rachel
 3. Jess
 4. Richard Castle
 5. Chandler
 6. Haley, Lucas & Peyton
 7. Aria & Spencer
 8. Leslie Knope
 9. Emily vem annars?
 10. Ryan & Seth
 11. Annie eller Silver, eller Navid
 12. Phil och Cameron, cuz they are craycraycrazy
 13. Oh...Elena. 
 14. Dan
 15. Marshal eller Ted

The character you never expected to love (like) as much as you do now:

 1. Mary
 2. Rachel
 3. Schmidt
 4. ...
 5. Joey
 6. Brooke
 7. Hanna
 8. Andy
 9. Nolan
 10. Louis
 11. Summer
 12. Claire
 13. Caroline som blev en helt annan karaktär när hon blev vampyr, love to you girl! 
 14. Blair, cuz she was a real bitch in the beginning
 15. Well Barney has grown on me men gillar honom ändå inte så mycket fortfarande

The character you can’t stand (har svårt för):

 1. Miss O'brian och Thomas, har oerhört svårt för sånna människor
 2. Santana, Alex och Joe. Och Kitty. 
 3. Åhhh älskar alla, men har lite svårt för CeCe
 4. Hon deras chef i säsong 4 & 5
 5. Hmm....Monica och Ross mamma, bara för hon är så elak mot Monica. Pappan verkar ju bara vara lite bakom flötet.
 6. DAN hatat honom sedan första avsnittet tills han dog.
 7. Noel Khan, Maya, Jenna, Emily
 8. Haha alla är bäst!
 9. Alla i den serien är ju helt sjuka, men tror nog att det är Victoria, bara för att hon är helt rubbad. Declan är även irriterande
 10. Daniel Hartman
 11. Julie 
 12. Ingen...Mitchell eller deras unge tycker dom är lite störande
 13. Bonnie och Jeremy har jag lite svårt för, men störigast är nog the originals morsan vad heter hon, Esther. 
 14. Serena, Chuck, Lily, Jenny, Nate you name it
 15. Barney...lol...

 

The character you would shag anytime (ANYTIME):

 1. Matthew mums, eller Mr. Crawley since I have a little crush on him...även fast han är en gubbe.
 2. Oh, tror det blir Sam såg nyss promo för nästa avsnitt, så het i kostym..Annars tycker jag Glee knappt har några snygga killar
 3. Nick baby
 4. CASTLE ANY DAY, he's hot.
 5. ChaChaChandler, becuz he's awesome
 6. Hm...Nathan. 
 7. EZRA FREAKING FITZ blev kär i honom i första avsnittet.
 8. OH, Ben eller Rob Lowe.
 9. Oh...är av någon anledning tänd på Mr. Grayson även fast jag tycker han är ful...
 10. HARVEY SPECTOR ANY TIME ANY DAY 
 11. Svårt...Seth eller Ryan
 12. Dylan, även fast han är dummare än en 4 åring, tycker verkligen osmarthet är avtändande, som att vara med ett barn (tjej, 17, pedofil)
 13. OMG, Så svårt.....Säg en serie som har fler snygga gillar är TVD... Tror det får bli såhär; Klaus, Stefan och Damon, vi får han en fyrkant wehoo.
 14. Dans pappa Rufus eller Nate då. 
 15. MaMaMarshal becauz I love Jason Seagel


The character you’re most like: 

 1. Oh gosh, typ Sybil...
 2. Marleyyyyyy
 3. JESS omg har ofta tänkt hur lika vi är, även fast hon kanske tar allting några steg längre
 4. Alexis love.
 5. Ingen egentligen men tror faktiskt Chandler för vi har exakt samma humor. 
 6. HALEY.
 7. Aria eller Spencer..
 8. Anne
 9. Vem i den här serien kan jag känna igen mig i?? Hmm...Jag är i alla fall ingen psykopat så då finns det bara Jack kvar, får väll bli han då..Fast ifall jag var i Emilys sits skulle jag nog agera som hon gör så är nog rätt lik henne också
 10. Mike
 11. HAHA Anna typ. Eller Seth.
 12. Mamma Claire
 13. Hmm..ingen..
 14. Dan eller Vanessa
 15. Robin.. cuz I don't like feelings


Who are your three favorite characters from each show:

 1. Sybil, Matthew och professor McGonagall
 2. Rachel, Brittany och rektorn
 3. Jess, Nick, Schmidt
 4. Castle, Beckett och Castles mamma
 5. Chandler, Pheobe och Monica + de 3 andra
 6. Haley, Lucas, Peyton
 7. Aria, Spencer och Ezra
 8. Leslie, Ron och Jerry
 9. Emily, Nolan och Jack
 10. Harvey, Mike & Louis
 11. Seth, Ryan och Summer + Marissa + Sandy&Kirsten
 12. Phil, Cameron och Luke
 13. Stefan, Damon & Caroline. RIP Jenna och Alaric..
 
WOWOWOWOWOWOWOW vilken lista va?! Nu var den avklarad.