Hetingar i tv-världen just nu.

Vet inte vad det är med mig men alltså jag lider typ av någon slags omvänd pedofili, jag tänder nästan enbart på killar i 30 - 50 årsåldern, och har gjort det ända sedan jag var typ 12 fram tills nu...För en del låter det nog inte så gammalt men för mig som enbart är 17 år känns det ju sådär...hehe vet ju dock att det är många fler än mig som lider av samma problem så känner mig inte så värst annorlunda. I alla fall presenterar jag de tre hetaste killarna som kan ses på tv nu. 
  • Suits is back and so is Harvey fucking Dent!   • Kollar som sagt på Scandal och det finns ingen hetare än president Fitzgerald Grant. 
Scandal (TV show) Tony Goldwyn as President Fitzgerald Grant The President

 
  • Marshall Eriksen, alltså jag vet inte vad det är men är helt tänd på Jason Segel, han verkar bara vara en så underbar person och ganska lik Marshall i verkligheten. Scandal

Har börjat kolla på Scandal. Har sett några avsnitt på femman då och då men bestämde mig för att se alla avsnitt förra veckan, det är ju bara 18 avsnitt som kommit ut än så länge. Tydligen är det samma skapare som skapade Grey's Anatomy som jag kollade på förut, men har extremt svårt att se på för alla äckliga operationer och olyckor, anledningen jag kollade på serien var från början MerDer och sedan Mark&Lexie, men det som jag älskar med Scandal är att jag älskar ju Olitz (och wow vilken tension mellan dom) men själva handlingen är också väldigt intressant. Rekommenderar den till alla, den är värd att se bara för Olitz. 

"I tv-serien Scandal följer vi krishanteraren Olivia Pope när hon hjälper nationens elit att förhindra potentiella skandaler i den politiska maktens centrum - Washington DC. Scandals huvudperson Olivia Pope (Kerry Washington) har dedikerat sitt liv åt att rädda anseendet åt de som i mångas ögon har mest att förlora - nationens elit. Olivias framgångsrika krishanteringsbyrå vet precis hur man hanterar rättssystemet, hur man hittar diplomatiska kryphål, 

The Perks of being a Wallflower

Åh såg The perks of being a wallflower för några dagar sedan. Åh Åh ÅH. Så himla fin. 

 
"15-åriga Charlie har alltid stått lite utanför. Han är en iaktagare, en lyssnare. En som minns allas namn och deras historier. När han börjar på highschool lär han känna vackra Sam och hennes styvbror Patrick, och han börjar så smått att delta i livet."

Älskar den här filmen. Trodde den skulle vara för barnslig när jag läste att Charlie bara var en junior i high school vilket = 15 år men hade fel. Oj vad bra den var. Grät och skrattade, fast grät mest för grät av glädje. + Emma Watson, aldrig fel! Och en del fina citat t.ex. 

Tumblr_mel2w5yh0c1qc6mnzo1_500_large
+ så spelades Come on Eileen, en favoritlåt som hädanefter kommer förknippas med filmen. Nu måste bara boken läsas!!
 

Vecka 03.

Hello I'm back. Inga förklaring har bara berott på lathet. Men har några inlägg som kommer komma upp snart. 
 
Den här veckan har det varit väldigt bra saker + bra avsnitt på tv tycker jag. 
 
  • SÅÅÅ glad att man fick se lite av Teds tjej, en hel arm woho, men tycker hans längtan efter Robin börjar bli lite patetisk... Och Barney med brunt hår usch verkligen. 
  • Haha New Girl, tycker Nicks pappa var ju en "trevlig" prick...Men det bästa var Schmidt och han exet teamade upp och höll på haha.


  • Gud störde mig verkligen på Mike i Suits, förstår honom men endå. Harvey och den där bruttan gillar jag, alltså Donna kommer ju vara endgame men hon andra tjejen kan han få vara med i några avsnitt.    
  • Vampire Diaries, weho väldigt spännande. Har ju läst att Klaus ska få en egen serie och undrar vad som kommer hända med Klaroline då...Hoppas hon och Stefan blir då inte Stefan och Rebekah. 
Har sett bra mycket mer men orkar inte skriva. Hejhej.