Seriepremiärer osv.

Så nu har vi alla fått nya blogg.se och då blir det roligare att skriva så man kan lägga samma inlägg i flera kategorier. Jaja anyway, flera serier har haft säsongspremiär, lets take a look. 

Glee S04E01&02

Jag gillar ju faktiskt de nya karaktärerna, speciellt Marley. Hon är så söt, snäll, oskyldig och trevlig och jag gillar sånna karaktärer, t.ex. Santana som var/är så mångas favorit har jag aldrig gillat för hon är så himla elak så att det inte ens är roligt utan bara jobbigt att se. Mina favoritlåtar är call me maybe, chasing pavements, womanizer och everytime. Dock undrar jag varför Alex/Unique har fått en så stor roll i serien, gillar inte honom så mycket och saknar Rory, my irish man. Vill även se Finn, Quinn, Mike och Mercedes, lixom vad för slags roller kommer dom att ha i seriens forsättning? 

Parks and Recreation 

Åh Leslie Knope jag har saknat dig! Allt jag har att säga <3C
astle S05E01

Åh vad bra säsongspremiären var! Åh vad jag har saknat Castle! Gillar inte den roll Ryan har fått så mycket, gillade honom mer när har var en klantig smånördig kille. And that ending HIMYM S08E01

ÅH. Det var ett ganska bra avsnitt, börjar faktiskt tröttna på den nu, 8 säsonger är ganska mycket av i princip samma humor, men eftersom det länge varit en favoritserie så tittar jag troget. Det bästa var slutet, så sorligt har alltid varit team Robney och min favorit snyftsång. Och trodde seriöst man skulle få se mamman, och det spöregnade och jag bah: MEN DET GULA PARAPLYET!! HALLÅ!! Och så var det ju det som gömde hennes ansikte...Kul ändå, tror dom börjar inse att HIMYM inte har många säsonger kvar.
N
ew Girl S02E01&02

Zooey Dechannel är en utav mina favoritskådespelare och New Girl is tha shit. Gör ju inte saken sämre att Nick är så het. De två avsnittena var awesome. 
 
 


Haha åh älskar att serierna börjar komma tillbaka! Kärlek! 

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback