The fosters 1x10

*SPOILER SPOILER SPOILER

fosters i do wedding stills 09
fosters i do wedding stills 03
ÅH GUD VAD BRA AVSNITTET VAR. Seriöst har ni inte kollat in the Fosters än gör det nu!! Eller vänta tills januari så behöver ni inte det långa uppehållet! Jag älskade att Callie sa sanningen till domaren och även fast det inte gick så bra tycker jag det var bra för det skulle vara för overkligt att allting löste sig typ så det var bra. YOU go gurl, I'm so proud of you honey. Haha. Och tyckte också Stef inte visade så mycket intresse för bröllopet man bah men kom igen för Lenas skull i alla fall och sen pratade hon med sin pappa och det var gulligt och att han inte kom på bröllopet visar också att det inte blir för overkligt så det var också bra. Det gulligaste var när alla dansade och kramades till same love, ett av dom gulligaste tv ögonblicken jag sett på länge. 

Och så det stora bam bam bam, KYSSEN!!! Ah så bra!! Älskar att dom pratade mer än promo visade för det lät lite cheesy med bara promon men den riktiga scenen var så bra!!! Och det var inte en dröm!!! WEHOOO!!! Och så var det Jude som kom på dom, det var tråkigt för honom och förstår honom men hur är Callie självisk det första hon tänkte på när hon kom ut från juvie var Jude och hon kom för hans räddning, men han är väll bara ett barn så...
       
AND NOW KISS.

     

Och slutet då. OMG. Hade inte ens tänkt tanken att hon skulle rymma. Så sorgligt, gör allt för att Jude ska få ett bra hem och att hon inte ska förstöra allt...Men bra att hon åkte med Wyatt i alla fall så hon inte liftar eller gör något mer dumt. Tråkigt för the Fosters att på bröllopsdagen det dom får göra är att börja leta efter Callie, men förstår verkligen Callie, lovar är inte arg på dig gumman haha. 

Juste glömde, dom blev ju adopterade och det var så gulligt!! 

 

 

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback