3 random.

Junior Masterchef Australien
Hej jag är en mes och kollar på barn som lagar mat hehe. Nej men såg programmet på 8:an och bah vad är detta för intressant och så gick det vidare. Såg dock bara avsnitt 6 + 1-3 för efter 3:an började jag fundera och tänkte vad är detta för underbarn det är fantastiskt omgeee. Men sen läste jag på google att alla redan vet vad dom ska laga och har recept osv. Blev så himla besviken så orkade inte se mer... (även fast jag nog i min hjärna förstod att det var i princip omöjligt att det skulle vara äkta)


 
Bachelorette
Inte det där sunkiga programmet nej, utan filmen. Och gud vilken film (ännu sunkigare än programmet). Seriöst så jävla dålig. Älskar ju snälla människor och har skrivit om det några gånger och därför var det i princip omöjligt att se denna film. 
Handling "Tre vänner uppmanas att vara brudtärnor på ett bröllop av en kvinna som de brukade förlöjliga i high school." Allt är bara helt fel med den här filmen (förutom Rebel Wilson, awesome as usual, you go gurl). Kirsten Dunst (oerhört snygg i filmen dock bah mm let me look like you honey), Ishla Fisher och Lizzy Caplan är bara helt horribla i denna film. Så oerhört egoistiska och elaka och usch. Gillar ju alla tre skådespelarna egentligen i den här filmen nononononononononono stop it.

Det är svårt att förklara för egentligen låter det ju inte så farligt men jo det är det. För det första är de brudtärnor åt en tjej de brukade förlöjliga i high school och fortfarande gör. Istället för att bli glada för hennes skull så undrar de hur fan hon kunde gifta sig för dem. Och dessutom kommer ingen förklaring till varför Rebel Wilsons karaktär ens frågar dess tjejer, redan där spricker handlingen. Aja ifall man bortser från brudtärnorna är filmen ok, men eftersom någon av brudätärnorna är med i varje scen är det ganska svårt. Men se ifall du gillar mobbning och elaka människor. Har faktiskt svårt att komma på någon karaktär som jag har svårare för än dessa tre tjejer i nuläget. 


 
Nicks pojkvän i New Girl
Haha åh, har tänkt på detta ett tag. Nicks pojkvän (som det tog slut med nyligen) är så himla lik någon karaktär och jag har bara tänkt vemvemvem??? OCh såg slog det mig när jag såg något avsnitt av Modern Family. Dylan. HAHAHAHA. Seriöst. HAHA. Vet ju dock att han i New Girl är läkare osv. men det är både utseendet och de båda verkar lite "efter" på något sätt. HAHA. 


VAVAVA ser ni vad jag menar? 

Kommentarer
FrökenTV, bloggen om tv och film

verkligen hemsk filmBlogg: http://efji.blogg.se/
2014-02-02 @ 02:01:50
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback